Tisztelt Látogató. 

Oldalunkat azzal a nem titkolt szándékkal hoztuk létre, hogy segítsünk megismertetni Önöket a házimozi és a sztereó zenehallgatás vezető képviselőivel és szolgáltatásaival. 

Az általunk választott és képviselt márkák a tiszta és pontos hangzásról, valamint a minőség iránti elkötelezettségükről ismertek a világban. Magyarország lakosai mindig is híresek voltak, a muzsika szeretetéről. Fontos számunkra, hogy Ön is megtalálja azt a rendszert, amelynek használata után, borzongással mesél majd a zenehallgatás hangulatról, őszinteségéről és természetességéről. 

Minden kollégánk a zene szeretetével igyekszik segíteni az Önök választását. Számos hifi márkával dolgoztunk már együtt, így a kínálatunk összeállítása nem a véletlen szülötte. 

Fontos számunkra, hogy a kínálatunk olyan alternatívát nyújtson a vásárlóink részére, amely kiemelkedő ár/érték aránnyal, tudással és egyedi karakterrel kényeztesse, örvendeztesse használóját. 

A HECO hangfalak a világ minden táján a minőséget, tradíciót, munkát és a zenei alázatot jelenti. Számtalan, a hangfalak gyártásában ma már mindennaposnak tűnő fejlesztést alakítottak ki. Olyan referencia modelleket gyártottak, amik a mai napig keresettek a piacon. A Celan széria a legtöbb tesztgyőzelmet érte el a jelenleg futó hangfalak között. Az 1949 óta tartó gyártás és fejlesztés ideje alatt úgy dolgoztak, hogy minél több örömet okozzanak a Heco hangfalak vásárlóinak. 

A házimozi elterjedésével és fejlődésével a legtöbben olyan rendszert keresnek, amely nem csak a térhatású hangzásban mozog kiemelkedően, hanem a valódi sztereó zenehallgatás világát is elhozza otthonukban. A HECO a sztereó hangfalpárok mellé, elkészíti a házimozi hanghatáshoz szükséges kiegészítő hangfalakat is. 

Nem lehet teljes a rendszer megfelelő erősítő, lejátszó és a rendszerhez tökéletesen illeszkedő kábelek nélkül. A nagy hagyományokkal bíró német Oehlbach kábelei, tökéletes kiegészítői a HECO hangfalaknak. Anyagválasztásuk, kreativitásuk és ötletességük, a kábelgyártók egyik etalonjává tették. Teljes választékuk megtekinthető kínálatunkban. 

Az Onkyo házimozi erősítői az egyik legkeresettebbek a hazai és a nemzetközi piacon. Hangjuk és fejlesztéseik méltóvá teszik erre a pozícióra. Az elmúlt évek számos teszt és EISA elismerése, szakmai körökben is megmutatta értékét. 

Nálunk lehetősége van, hogy akár saját rendszer elemeit elhozza, és azokkal hallgassa meg a hangfalalkat, hangfal rendszereket. 

Szeretettel várjuk üzletünkbe / bemutatótermünkbe.